Meny
Nytt koncept när Harrys öppnar i Landskrona på fredag

På fredag öppnas dörrarna för första gången till Harrys på Rådhustorget 11 i gamla domstolshuset. På menyn hittar du det som Harrys kallar ”Folkliga favoriter”, mat man känner igen och som är tillagade med extra mycket kärlek. På kvällarna höjs ljudnivån något till en härlig feststämning. På Harrys kommer man erbjuda quizkvällar en gång i veckan, after work, brunch, vin- och whiskyprovningar samt livemusik. Att mixat utbud där man hoppas att alla skall hitta något som faller dem i smaken.

Krögare för Harrys i Landskrona är Ann Seth som har många års erfarenhet från krogbranschen. Nu tar Ann tillsammans med sin personal sikte på att leverera ett högkvalitativt krogkoncept till landskronaborna.

– Nu är vi på slutspurten av ombyggnationen och ser fram emot premiären på fredag. Vi är stolta och glada att vi kommer kunna erbjuda Landskrona ett helt nytt koncept som en positiv addering till det nuvarande lokala restaurangutbudet, säger krögare Ann Seth.

Harrys uppdaterade krogkoncept bejakar det svenska ursprunget såväl i design och inredning som i menyerna, och inspirationskällan Harry Nilsson, en klurig livsmedelshandlare i Falkenberg, som drev en folklig och personlig handelsbod är fortfarande en stark förebild. Och framtiden ser ljus ut. Idag finns närmare 40 krogar i kedjans namn, men målsättningen är att inom 10 år ha mer än fördubblat etableringarna.

– Hos oss är alla välkomna. Både för en middag med familjen, en helkväll med vännerna eller för en avslappnad stund på uteserveringen. Vi är glada att få möjlighet att placera Sveriges bästa krogkedja i Landskrona, säger Niclas Möller, VD Harrys. 

För mer information, kontakta Niclas Möller, VD Harrys Pubar AB, tel 0708-60 82 82 eller Ann Seth, krögare på Harrys i Landskrona tel 0733-60 72 34.