Meny

Bli Krögare

Harrysfamiljen växer och under 2018 har vi etablerat krogar i sex städer. Vi ser 2019 som ett betydelsefullt år i vår utveckling och söker ständigt efter nya möjligheter. Häng med oss på vår resa!

Som krögare hos oss ser vi till att du får alla verktyg du behöver för att starta upp din verksamhet. Vår centrala inköpsorganisation förhandlar priser för hela kedjan så att du och dina krögarkollegor får så bra marginaler som möjligt. Vi erbjuder alla nya franchisetagare utbildning i ekonomi, service och råvaruhantering, men också andra löpande utbildningar som gagnar dig och din personal.

Marknadsföring är viktigt för oss och något vi satsar mycket på. Här får du stöttning av vår centrala marknadsorganisation som hjälper dig att kommunicera ut ditt budskap och att aktivera din krog.

Alla våra krögare träffas kontinuerligt i mindre konstellationer för att byta erfarenheter med varandra och för att utveckla sina verksamheter. Halvårsvis träffas även samtliga krögare och HK för utbildning och inspiration.

Alla krogar som vi öppnar byggs i vårt nya koncept.

Är du nyfiken på Harrys och hur din framtid med oss kan se ut, maila fredrik@harrys.se. Vi är alltid intresserade av att lyssna på nya projekt!

Just nu söker vi franchisetagare till:

Borås

Eskilstuna

Falköping

Karlskrona

Karlskoga

Luleå

Mariestad

Nässjö

Oskarshamn

Piteå

Ronneby

Skara

Skövde

Sundbyberg

Sundsvall

Trelleborg

Täby

Åtvidaberg

Östersund