Meny

Bli Krögare

Vår filosofi är att stötta våra krögare så att upplevelsen för våra gäster blir den bästa. Harrys har tydliga konceptuella riktlinjer som måste följas men ger samtidigt våra franchisetagare stora friheter att anpassa sin verksamhet till lokala förutsättningar. Det tycker vi är viktigt.

Vill du bli en del av nya Harrys?

Som ny krögare hos Harrys ser vi till att du får alla verktyg du behöver för att starta upp din verksamhet. Vår centrala inköpsorganisation förhandlar priser för hela kedjan så att du och dina krögarkollegor får så bra marginaler som möjligt. Vi erbjuder alla nya franchisetagare utbildning i ekonomi, service och råvaruhantering, men också andra löpande utbildningar som gagnar dig och din personal.

Marknadsföring är viktigt för oss och något vi satsar mycket på. Här får du stöttning av vår centrala marknadsorganisation som hjälper dig att kommunicera ut ditt budskap och att aktivera din krog.

Alla våra krögare träffas kontinuerligt i mindre konstellationer för att byta erfarenheter med varandra och för att utveckla sina verksamheter. Halvårsvis träffas även samtliga krögare och HK för utbildning och inspiration.

Alla nya Harrys som öppnar byggs i vårt nya koncept. Är du nyfken på Harrys och hur din framtid kan se ut rekommenderar vi ett besök på någon av dessa krogar. 

Är du nyfiken på Harrys och hur din framtid kan se ut, maila etablering@harrys.se.  

Hos oss är du alltid i gott sällskap!

Finns inte din stad med på listan? Det gör inget, vi är alltid intresserade av att lyssna på intressanta projekt. Maila till etablering@harrys.se och berätta lite om just er plan för nya Harrys i er stad.