Meny

Vem kör

Alkohol och bilkörning är som du vet en livsfarlig kombination. Därför investerar vi i ett samarbete med Carlsberg Sverige för att informera våra gäster om riskerna med just alkohol och bilkörning – och därmed stötta arbetet mot en nollvision när det gäller alkohol i trafiken. Vi kallar det ”Vem kör?”.

Vem kör?

Sedan 2011 har Harrys, tillsammans med Carlsberg Sverige, arbetat med att upplysa om farorna med alkohol och bilkörning. Initiativet syftar till att få krogbesökaren att tänka till och aldrig någonsin sätta sig berusad bakom ratten. 

Man behöver inte välja mellan att köra bil och umgås med vänner på krogen, idag finns det många bra alkoholfria alternativ och utbudet av alkoholfritt ökar hela tiden. 

 

Harrys Foundation

Ingen kan göra allt men alla kan göra något, heter det som bekant. Av den anledningen skapade vi insamlingsstiftelsen Harrys Foundation 2009. Inom stiftelsen har vi samlats kring ett gemensamt initiativ för att förbättra möjligheterna för barn och ungdomar i den fattiga och mycket utsatta kåkstaden Khayelitsha utanför Kapstaden i Sydafrika.

Läs mer