Meny
Harrys blir den första kontantfria krogen i Kalmar

Harrys i Kalmar är en väletablerad mötesplats som länge har erbjudit allt från pub och restaurang till bowling och nattklubb. Med de nya krögarna Arthur Albert och Ola Hansson har konceptet nu fått en omfattande renovering och tagit steget till att bli Kalmars första kontantfria krog.

– Vi har öppet sex dagar i veckan och genom att ta bort hanteringen av kontanter minskar vi administrationen och kan på så sätt lägga mer tid och energi på upplevelsen för våra gäster. Och det är det absolut viktigaste, säger Arthur Albert, krögare och tillika platschef på Harrys i Kalmar.

Harrys kommer att fortsätta erbjuda klassiska rätter blandat med krögarnas egna favoriter som innebär hög kvalitet på råvaror och ett stort hjärta för hur maten tillagas och serveras. Och med förlängda öppettider och familjebowling som startar till hösten på söndagar så breddas utbudet ytterligare.

– Det är viktigt att följa med i utvecklingen så att gästerna känner att vi är en modern krog. Vi har bland annat gjort en översyn av nöjesutbudet och en uppdatering av den kulinariska upplevelsen. Och eftersom de allra flesta redan betalar med kort i dagsläget blir det kontantfria ett naturligt steg för oss att ta. Det kan bli en liten övergångsperiod att vänja sig vid men i längden är det något alla kommer att tjäna på, säger Ola Hansson, krögare på Harrys i Kalmar.

För mer information, kontakta Ola Hansson, krögare Harrys Kalmar, tel 0701-75 69 07 eller Arthur Albert krögare Harrys Kalmar, tel 0705-27 91 91.