Meny
Harrys anordnar Quiz-SM för tredje året i rad

Nästa vecka startar en ny omgång av Quiz-SM på Harrys. Under hösten och våren kommer fyra deltävlingar avgöra vilka som slutligen gör upp om titeln som Sveriges vassaste quizlag. Finalen går av stapeln på Harrys i Jönköping lördagen den 14 april.

För tredje året i rad anordnar Harrys Pubar AB Quiz-SM och ger återigen alla quiz-älskare möjlighet att briljera med sina kunskaper. Krogkedjan finns på ett 30-tal orter och har visat sig vara väl lämpade för att vaska fram de bästa quiz-lagen i landet.

– När vi drog igång Quiz-SM för snart tre år sen så var det ju precis det här vi såg framför oss. Vi är väldigt glada över att göra något som uppskattas av så många människor och hoppas att det kan fortsätta utvecklas och växa i många år framöver, säger Gustav Löfving, marknadschef på Harrys.

Varje deltävling hålls samtidigt på olika Harryskrogar runt om i landet och består av två moment. Det första är ett korsord som ska lösas med hjälp av musikkunskap, och i det andra får lagen besvara blandade frågor. Temat på quizet är allmänbildning och musik.

– Ambitionen är att så många som möjligt ska kunna vara med och bidra med kunskap. Just därför är det viktigt vi har olika moment och att frågorna kan handla om precis allting. Vem som helst kan vinna, säger Gustav.

Deltävlingarna hålls vecka 38, 45, 3 och 9 och avgörandet sker i Jönköping lördagen den 14 april. För att alla finallag ska ha möjlighet att delta står Harrys för middag, underhållning och övernattning. På finalen i våras deltog 100 personer uppdelade i 20 lag, där hemmalaget från Linköping drog det längsta strået och stod som slutliga segrare.

Följ Quiz-SM i sociala medier under #quizsm – och må bästa lag vinna!