Meny
Harrys blir Ljungbys modernaste krog

Harrys i Ljungby har stängt för ombyggnation i januari och beräknas öppna upp dörrarna igen i månadsskiftet januari/februari. Det kommer med det nya konceptet kännas som en modern krog samtidigt som man bevarar den genuina Harrys-känslan.

Harrys i Ljungby har funnits sedan slutet av januari 2006 men nu är det dags att uppdatera konceptet. Krogen kommer därför att vara stängd i januari månad. Man räknar med att nyöppningen kommer äga rum i månadsskiftet januari/februari. Det nya konceptet kommer att synas i både design och inredning.

Inredningen tar som alltid avstamp i kedjans historia och gästerna möts av ett moderniserat koncept där man bevarat den varma genuina familjära känslan. Här erbjuds gästerna en genuin, folklig krog med möjlighet att njuta av vällagad mat, underhållning och gott sällskap.

Det kommer att satsas mer på restaurangen, det vill säga sätta mat och dryck i fokus. Man tar bort entrékostnaden på lördagar för att gästerna skall kunna slinka förbi och ta något gott och dricka senare på kvällen.

– Vi ser fram emot att få visa Harrys nya koncept och välkomna Ljungbyborna till den modernaste och fräschaste krogen i stan. Det skall bli väldigt roligt att återigen få slå upp portarna till en krog där alla skall känna sig hemma, säger krögare Ola Hansson.

Medan bygget är igång så kan man besöka Terazza Bistro som kommer hålla öppet i januari då det även kommer att bli nattklubb uppe på Terazza.

För mer information, kontakta Gustav Löfving, franchise och marknadschef Harrys Pubar AB, tel 070-755 90 77, Ola Hansson tel 0701756907 krögare Harrys Ljungby eller Pär Hansson tel 0709409173 krögare Harrys Ljungby.