Meny
Byggnationen går enligt plan – Harrys i Falun öppnar i höst

Jason Tummings och Ferdinand Seton, krögare Harrys Falun, har börjat bygga upp kärnan i verksamheten genom att anställa en restaurangchef. Jonas Nygårds skall skapa ett Harrys där det finns något för alla med god mat och bra service.

Det är Jonas Nygårds som kommer att leda personalen på Harrys Falun när de öppnar i höst. Jonas är uppvuxen i Tranås i Småland men flyttade till Falun 2009 för att studera till lärare inom idrott och hälsa. Senare började Jonas jobba på nattklubben Etage och har där kommit i kontakt med Jason och Ferdinand.

Jonas har bra hand om personalen, han är driven, tillmötesgående och begåvad och vi har haft tur att han vill jobba vidare med oss, säger Jason Tummings, krögare Harrys Falun.

Jonas själv tror att Harrys är efterlängtat av många och tror att det kommer att bli en naturlig samlingspunkt för Faluborna eftersom det kommer finnas något för alla. Den hungriga skall kunna äta vällagad och god mat och de törstiga kan ta en drink i loungen för att senare besöka nattklubben.

För mig som arbetat en hel del i serviceyrket är det väldigt viktigt med servicen som finns på Harrys, vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma och att de går därifrån med en positiv bild av vad Harrys Falun kan. Vi vill att Harrys blir det där lilla extra utöver god mat och service, säger Jonas Nygårds, restaurangchef på Harrys Falun.

För mer information, kontakta Niclas Möller, VD Harrys Pubar AB, tel 070-8608282 eller Jason Tummings, krögare Harrys Falun, tel 073-4030465.