Meny
Folkets krog öppnar upp i nya städer

Krogkedjan Harrys starka satsning på expansion tar ytterligare steg genom fyra nyetableringar på två månader. Med det uppdaterade inrednings- och matkonceptet förstärker man positionen som svensk krogkedja.

Harrys öppnade i Eslöv, Norrtälje och Åmål i början av året och under hösten är det dags för krogkedjan att etablera sig i fyra nya städer. Harrys har slått upp portarna i både Falun och Umeå under den senaste månaden. Snart är det även Trollhättans tur, tätt följt av Sälen.

Ny lokal mitt på Sälfjällstorget

Det är Lindvallen Restauranger AB som kommer att driva Harrys i Sälen som beräknas att öppna i mitten av december i en ny lokal på Sälfjällstorget.

– Det känns tryggt och spännande att en så etablerad koncern vill driva vårt koncept, säger Niclas Möller, VD Harrys Pubar AB.

Bygget beräknas att stå färdigt den 10 december och kommer strax därefter öppna upp och välkomna gäster in till den nio meter långa baren, den mysiga öppna spisen samt en go stämning där alla skall känna sig välkomna.

– Bygget rullar på bra och vi ser fram emot att få ta emot våra gäster. Vi kommer att bygga upp en scen där vi skall ha livemusik torsdagar, fredagar och lördagar under hela säsongen, säger Anders Nilsson, VD Lindvallen Restauranger AB.

Mycket spännande på gång

- Vi är på gång i många nya städer just nu och vårt restaurangkoncept är attraktivt runt omkring i landet, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig Harrys Pubar AB.

Harrys kommer under 2019 bland annat öppna i Malmö, Stockholm, Norrköping och Skövde. Etableringskurvan går stadigt uppåt och totalt kommer det inom kort finnas närmare 40 restauranger runt om i Sverige.