Meny
Nöjeskrogen Harrys tillbaks i Hässleholm - öppnar i Kulturhuset i vår

Nu står det klart att nöjeskrogen Harrys kommer tillbaks till Hässleholm redan i vår. Nya Harrys slår upp portarna i Kulturhuset lagom till 20-årsjubiléet och bakom satsningen står Hässleholmsbon Rikard Rex Andersson.

Harrys är ett krogkoncept inom Eatertainment som utöver vällagad klassisk mat med svenska smaker erbjuder gästerna musik i alla dess former och sociala aktiviteter som quiz och dryckesprovningar. Begreppet Eatertainment betyder helt enkelt mat och dryck i kombination med sociala aktiviteter och evenemang.

Rikard Rex Andersson har en gedigen bakgrund inom mat och dryck och har förutom en karriär som restaurangchef på just Harrys i Hässleholm även i många år åkt land och rike runt och hållit i dryckesprovningar.

Många skåningar har besökt Harrys genom åren och trots att platsen är en annan kommer gästerna att känna igen sig

- Mitt hjärta har alltid brunnit för Harrys så det är otroligt kul att få möjligheten att öppna upp en ny Harrys som krögare, berättar Rex. Harrys Hässleholm kommer bjuda på vällagad mat och nöjen i gott sällskap, och kanske att det blir lite extra fokus på god dryck och dryckesprovningar nu när det är jag som bestämmer.

- Vi är stolta och glada över att stärka Harrys närvaro i Skåne med den här etableringen. Vi vill med våra Harrys ge folk en social och rolig kväll tillsammans, och det är Rex helt rätt man för i Hässleholm, menar Kenneth Lorentzen.

  Harrys, som idag finns på ett 20-tal orter i Sverige, ägs av Social Eatertainment Group och VD Kenneth Lorentzen berättar att man planerar för dubbelt så många Harrys runt om i landet.


  För mer information, kontakta gärna:

  Carina Fabregat, Pressansvarig Harrys

  070-968 38 00

  carina.fabregat@socialeatertainmentgroup.com

  Rikard Rex Andersson Harrys Hässleholm

  070-966 63 51