Meny
Niclas Möller slutar som VD på Harrys

Efter över 20 år i Harrys-familjen och de senaste 7 åren som VD har Niclas Möller tagit beslutet att lämna sitt uppdrag. Under sin framgångsrika resa har han bland annat utvecklat och sjösatt Harrys nuvarande koncept, en förändring som i stort sett alla 30 restauranger har anammat idag. Både ägare och styrelsen respekterar Niclas beslut.

– Jag har jobbat inom Harrys under nästan hela mitt yrkesverksamma liv. Nu känner jag att det har blivit dags att göra något annat. Det här är inget plötsligt beslut utan något som har vuxit fram. Det är bra för alla företag att få en ny röst ibland och Harrys är väl positionerat för framtiden. Det finns en imponerande kunskap och en stark kultur inom företaget. Jag vill tacka alla härliga människor som jag lärt känna genom året och ett speciellt tack till Christoffer och Rolf Lundström, säger Niclas Möller.

Under Niclas Möllers tid som VD har Harrys utvecklats till vad det är idag: en trivsam, familjär restaurangupplevelse för alla som gillar god mat och umgänge i en varm och inbjudande miljö. Niclas har arbetat nära Harrys grundare och varit en betydelsefull ledare för utvecklingen från dag ett.


– Styrelsen respekterar Niclas Möllers beslut att lämna Harrys efter många år som VD. Att renodla Harrys till en franchisekedja har varit Niclas huvuduppgift som nu kan ses som slutförd. Vi tackar Niclas för de gångna åren och önskar varmt lycka till med nya utmaningar, säger Stefan Gavel.

Niclas Möller blir kvar som tf. VD fram till att ny VD har tillsatts.