Meny
Lunch V. 44

Måndag: 

Stekt fläsk med löksås och potatis

Panerad torskfilé med romsås och dillslungad potatis

Tortelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och parmesan 

 

Tisdag: 

Majskycklingfilé med timjanssky och rostade rotsaker

Ugnsbakad sej i dillsås med pepparrotsmos

Tortelloni fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås och parmesan 

 

Onsdag:

Kålpudding med gräddsås lingon och kokt potatis

Panerad rödspätta med remouladsås, citron och kokt potatis

Bönstroganoff med zucchini och buljongkokt bulgur

 

Torsdag:

Marinerad kotlettrad med plommongräddsås och potatis

Pasta rigatoni med kallrökt lax körsbärstomat och spenat

Couscouspytt med haloumi och grönsaker serveras med kall sweetchilicrème 

 

Fredag:

Nattbakad fransyska med rotfruktsgratäng och pepparsås

Koljafile med vitvinssås och rotselleripuré

Couscouspytt med haloumi och grönsaker serveras med kall sweetchilicrème 

BOKA BORD