Meny
Lunch V.4

Måndag

Fläskfilégryta med ölkorv och syltlök serverat med ris

Pasta med ädelost och grönsaker

Veg. Grillad aubergine med kikärtsröra toppat med en persilje och citron pesto

 

Tisdag

Pepparstekt pannbiff med löksky och kokt potatis

Fisk och skaldjursgryta i hummersås

Veg. Grillad aubergine med kikärtsröra toppat med en persilje och citron pesto

 

 

Onsdag

Pasta tacogratäng med gräddfil och husets nachos

Kinawok med strimlat kött och grönsaker

Veg. Grillad aubergine med kikärtsröra toppat med en persilje och citron pesto

 

 

Torsdag

Kalops med morötter och inlagda rödbetor

Citronpepparstekt sejfilé med stuvad spenat

Veg. Grillad aubergine med kikärtsröra toppat med en persilje och citron pesto

 

 

Fredag

Grillbuffé med grillad fläskfilé, kycklingfilé, majskolvar och grönsaker serverat med BBQ-sås, Bearnaise, tomatsalsa.

Veg. Grillad aubergine med kikärtsröra toppat med en persilje och citron pesto

BOKA BORD