Meny
Lunch v.34
Måndag
Lågtempad kotlettrad, fempepparsås och rostad potatis
Panerad spätta med dansk remouladsås och dillslungad potatis
Honungsglacerad rotfruktspytt med ljumna rödbetor basilikacremé
 
Tisdag
Kycklingfilé med pamersanssås och grönsaksris
Fiskgratäng i hummersås med purjolök, dill räkor och koktpotatis
Honungsglacerad rotfruktspytt med ljumna rödbetor basilikacremé 
 
Onsdag
Biffpasta i örtsås med paprika, lök och champinjoner
Stekt sejfilé  med fetaost och rödlökscremé
Vegetarisk pasta med färska grönsaker
 
Torsdag
Baconlindad och ostfylld kötffärslimpa med gräddsås, lingonsylt och potatis 
Saffrans fiskgryta med aoili
Vegetarisk pasta med färska grönsaker
 
Fredag
Schnitzel med rödvinssky, bearnaise, stekt potatis och ärtor
Ugnsbakad torsk med rom och dillsås 
Panerad selleri schnitzel, bearnaise, stekt potatis
 
Välkomna tillbaka till oss efter en strålande sommar!
BOKA BORD