Meny

Förrätter


Terrine på getost 89

Med hyvlade rödbetor och karamelliserat fikon.

Chilifrästa jätteräkor 125

ASC-märkta*chilifrästa räkor med surdegsbröd och aioli.

Sparris & lax 119

Citronkokt vit sparris med sotad lax och nässelhollandise.

Harrys charkplanka 139

Kockarnas val av charkuterier, ost och marinerade grönsaker.

Smått & gott


Vitlöksbröd 49

Serranoskinka 35

Tryffelsalami 40

Manchego & Taleggio med fikonmarmelad 35

Ölkorv 35

Oliver 35

Harrysmenyn


Tvårätters 340 trerätters 420

Sparris & lax

Citronkokt vit sparris med sotad lax och nässelhollandise.

Grillad ryggbiff

Serveras med örtbakad potatis, grillad gemsallad, kryddsmör och rödvinssky.

eller

Halstrad rödingfilé

Med rostad blomkålspuré och vitvinssås som är smaksatt med sparris.

Karamelliserad chokladkräm

Med inkokt rabarber samt vit choklad- och havrecrisp.

Allemansrätt


Serveras måndag-onsdag 155

Fråga din servitör efter kvällens special.

Fisk


Halstrad rödingfilé 269

Med rostad blomkålspuré och vitvinssås som är smaksatt med sparris.

Fisk- och skaldjursgryta 225

Lax, sej, räkor och musslor tillsammans med tomat, fänkål och saffran. Serveras med aioli.

Kött


Grillad ryggbiff 279

Serveras med örtbakad potatis, grillad gemsallad, kryddsmör och rödvinssky.

Rosastekt ankbröst 245

Med citrusbrässerad lök och kål. Serveras med potatis- fondant.

Harrys hamburgare 185

Av högrev med rökt chilimajonnäs, picklad rödlök, bacon och två sorters ost. Serveras med kryddpommes och salt- gurka. Vi serverar burgaren medium/well done.

Grillade kamben 195

Marinerade med våra egna kryddor och såser. Serveras med rostad majskräm, kålsallad, kryddstrips och dipp.

Cobbsallad 189

Amerikansk favoritsallad. Kyckling, avokado, kokt ägg, bacon, ädelost och sallad - det går bra att byta ut kycklingen mot halloumi

Kalvköttbullar 179

Serveras med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatispuré.

Korv


De exklusiva korvarna är gjorda på Linderödsgris, som är Sveriges enda oförädlade lantras av gris. De är uppfödda på Gunnagård mitt i de halländska skogarna. 165

Välj mellan salsiccia och choritzo.

Välj ett av dessa tillbehören

Surkål, räksallad eller syrad gurksallad

Vegetariskt


Vit sparris & grön sparris 179

Med pocherat ägg och hasselnötsvinigrette.

Vegmeburgare 179

Serveras med tomatchutney, ost och pommes frites.

Dessert


Marängsviss 85

Som vi vill att det ska vara. Med vaniljglass, maräng, chokladsås, banan och vispad grädde.

Crêpes Suzette 85

Cointreauflamberad crêpes, serveras med rostade nötter och vaniljglass.

Karamelliserad chokladkräm 85

Med inkokt rabarber samt vit choklad- och havrecrisp.

Tryffel 28

Fråga personalen om dagens smak.


= Glutenfri = Laktosfri = Vegetarisk
BOKA BORD