Meny

Smått & gott


Vitlöksbröd 49

Serranoskinka 35

Delikatesskorvar 40

Från Mostorps gård.

Chips med löjromsdip 65

Oliver 35

Friterade kycklingvingar 49

Marinerade i citrus/chili/vitlök.

Friterad kronärtskocka 45

Förrätt


Jordärtskockssoppa 109

Som toppas med kallrökt laxtimbal.

Toast Skagen 139

Klassisk toast på Harrys sätt.

Löjrom 169

På cheddartoast med picklad lök och syrad grädde.

Chevre Chaud HALV 110

Klassisk sallad med honungsgratinerad getost och stekt pancetta.

Bresaola 135

Tunt skivat lufttorkat nötkött som serveras med ruccola, citron, parmesan och olivolja.

Harrys charkplanka 149

Charkuterier från Mostorps gård, ost och marinerade grönsaker.

Harrysmenyn


TVÅRÄTTERS 360 TRERÄTTERS 440

Jordärtskockssoppa

Som toppas med kallrökt laxtimbal.

Rosastekt hjortstek

Serveras med krossad rostad örtpotatis, lingongräddsås, picklad svamp och gräddstuvad savoykål.

ELLER

Halstrad torsk

Med potatisstomp som är smaksatt med varmrökt lax, brynt smör, skaldjursvierge och brynt blomkål.

Crème Brûlée

Klassiker med bärkompott.

Huvudrätt


Allemansrätten 145

Serveras måndag–torsdag. Fråga din servitör om kvällens rätt.

Grillad ryggbiff 299

Serveras med lök/bacon/svamp/västerbottensostfylld bakpotatis. Rödvinssky och friterad kronärtskocka.

Halstrad torsk 289

Med potatisstomp som är smaksatt med varmrökt lax, brynt smör, skaldjursvierge och brynt blomkål.

Rosastekt hjortstek 269

Serveras med krossad rostad örtpotatis, lingongräddsås, picklad svamp och gräddstuvad savoykål.

Harrys hamburgare 189

Av högrev med rökt chilimajonnäs, picklad rödlök, bacon, och två sorters ost. Serveras med kryddpommes och saltgurka.

Fisk- & skaldjursgryta 239

Lax, sej, räkor och musslor tillsammans med tomat, fänkål och saffran. Serveras med aioli och surdegsbröd.

Pasta papardelle 189

Med strimlad ryggbiff, portabello och gorgonzolasås.

Oxkind Bourgignon 245

Serveras med tryffeldoftande potatispuré, varmrökt sidfläsk och rotfruktsmirepoix.

Chevre Chaud 189

Klassisk sallad med honungsgratinerad getost och stekt pancetta.

Vegmeburgare 189

Serveras med tomatchutney, ost och pommes frites.

Kål gånger tre 189

Bakad blomkål med spetskålsstuvning, broccoli och smörstekt svamp. Toppad med grönkålschips.

Dessert


Marängsviss 85

Som vi vill att det ska vara. Med vaniljglass, maräng, ­chokladsås, banan och vispad grädde.

Crème Brûlée 85

Klassiker med bärkompott.

Chokladcheescake 85

Bakad cheesecake med passionsfruktcoulis.

Tryffel 28

Fråga din servitör om dagens smak.


= Glutenfri = Laktosfri = Vegetarisk
BOKA BORD