Meny

Förrätter


LINGONGRAVAD FRÖYALAX 125

Picklade kantareller/fänkål I rökt gräddfil

JORDÄRTSKOCKSSOPPA 135

Med pancettalindad pilgrimsmussla

Assietter


VITLÖKSBRÖD 49

DELIKATESSKORVAR 39

Från Mostorps gård

OLIVER 39

OST X 2 55

TOAST SKAGEN 75

Klassisk toast med räkor

FRITERAD KYCKLING 55

Het marinad I bluecheesedip

LJUMMEN KÅLSALLAD 55

Picklade kantareller I pinjenötter | brynt smör I pancetta

FRITERADE VANNAMEIRÄKOR 65

Chilimajonnäs

KANTARELLTOAST 65

LINGONGRAVAD FRÖYALAX 75

Picklade kantareller/fänkål | rökt gräddfil

Harrysmenyn


FÖRRÄTT & VARMRÄTT 395 | VARMRÄTT & DESSERT 350 | TRERÄTTERS 465

Förrätt

LINGONGRAVAD FRÖYALAX

Picklade kantareller/fänkål I rökt gräddfil

eller

JORDÄRTSKOCKSSOPPA

Med pancettalindad pilgrimsmussla

Varmrätt

GRILLAD BIFF

Bakpotatis fylld med rökt fläsk och Västerbottenost | svampbuljong | smörstekta kantareller

eller

HALSTRAD HAVSKATTFILÉ

Kålknyte | potatis och musselragu | smörad musselbuljong | primörer

Dessert

KLASSISK ÄPPELSMULPAJ

Med hemgjord vaniljkräm

eller

CHOKLADFONDANT

Serveras med hemgjord hjortronglass

Varmrätter


GRILLAD BIFF 299

Bakpotatis fylld med rökt fläsk och Västerbottenost | svampbuljong | smörstekta kantareller

LJUMMEN HÖSTSALLAD 195

Säsongens kål | pinjenötter | pancetta | brynt smör

KRONHJORTRACKS 325

Rosmarin/vitlöksmarinerade | rödbetspuré | picklad gulbeta | grillad spetskål | confiterad potatis | gräddstuvade murklor

KALVKÖTTBULLAR 199

Pressgurka | gräddsås | lingon | potatispuré

HALSTRAD HAVSKATTFILÉ 289

Kålknyte | potatis och musselragu | smörad musselbuljong | primörer

PASTA CON SALSICCIA E TARTUFO 225

Krämig italiensk pasta | salsiccia | tryffel | kantareller

BOOKMAKERTOAST 235

Flankstek | parmesan/örtpommes | äggula | senapskräm | pepparrot

HARRYS HAMBURGARE 195

Ölbräserad silverlök | majonnäs | cidervinägersenap | saltgurka | 2 x ost | friterade pommes

ALLEMANSRÄTT 149

Serveras måndag–torsdag. Fråga din servitör om kvällens Allemansrätt.

Efterrätter


BANANA SPLIT 69

Banan | banan- & chokladglass | chokladsås | grädde

DULCE DE LECHE 69

Kolakräm av kondenserad mjölk | saltrostade pecannötter | hallon

KLASSISK ÄPPELSMULPAJ 69

Med hemgjord vaniljkräm

CHOKLADFONDANT 69

Serveras med hemgjord hjortronglass


BOKA BORD