Meny

Assietter


VITLÖKSBRÖD 49

OLIVER 39

LÖJROMSDIPP 65

Löjrom I crème fraîche I rödlök I chips

OST X 2 55

IBERICOSALAMI 49

BRUCHETTA 49

Sardell | ruccolapesto

Förrätter


LÖJROMSPIZZA 149

Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök

VIT SPARRIS 149

Tryffelhollandaise | friterad kalvbräss

Harrysmenyn


FÖRRÄTT & VARMRÄTT 395 | VARMRÄTT & DESSERT 350 | TRERÄTTERS 445

Förrätt

LÖJROMSPIZZA

Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök

eller

VIT SPARRIS

Tryffelhollandaise | friterad kalvbräss

Varmrätt

GRILLAD RYGGBIFF

Potatisgratäng | grillad tomat | chunky chimichurry

eller

HALSTRAD RÖDINGFILÉ

Nässelemulsion | färskpotatis | vårprimörer

Efterrätt

VITCHOKLAD-CHEESECAKE

Rabarberkompott I havreflarn

eller

BRYNT SMÖRGLASS

Chokladjord I citrusmaräng

Varmrätter


GRILLAD RYGGBIFF 299

Potatisgratäng | grillad tomat | chunky chimichurry

HARRYS HAMBURGARE 195

Ölbräserad silverlök | majonnäs | cidervinägersenap | saltgurka | 2 x ost | friterade pommes

GRILLAD DILLMARINERAD GÖDKALVENTRECOTE 325

Friterad kalvbräss | glaserade primörmorötter | färskpotatisstomp | cidersås

PASTA PAPARDELLE 225

Krämig scampipasta | chili | vitlök

HALSTRAD RÖDINGFILÉ 279

Nässelemulsion | färskpotatis | vårprimörer

HARRYS VÅRSALLAD 225

Pankopanerad lax | rädisor I cidervinägersenap | pepparrot I primörer

ALLEMANSRÄTT 149

Serveras måndag–torsdag

Efterätter


BANANA SPLIT 69

Banan | banan- & chokladglass | chokladsås | grädde

VITCHOKLAD-CHEESECAKE 69

Rabarberkompott I havreflarn

BRYNT SMÖRGLASS 69

Chokladjord I citrusmaräng


BOKA BORD