Löjrom I crème fraîche I rödlök I chips
Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök
Med Gruyèregratinerad toast
Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök
eller
Med Gruyèregratinerad toast
Västerbottenostkryddad duchesse I sidfläsk | lök I rödvinssky
eller
Hollandaise på brynt smör I sotad spetskål | tournerad potatis
Inkokt lingon- & ingefärspäron I After Eight-kräm | hemgjord vaniljglass
eller
Italiensk maräng I hallon
Västerbottenostkryddad duchesse I sidfläsk lök I rödvinssky
Ölbräserad silverlök | majonnäs | cidervinägersenap | saltgurka | 2 x ost | friterade pommes
Krämig pasta med oxfilé I gorgonzola I portabella
Brysselkål I äpple I valnötter I pommes Anna I apelsinsky
Hollandaise på brynt smör I sotad spetskål | tournerad potatis
Stekt potatis | rödvinssky | ärtor | kapris | ansjovis
Serveras onsdag–torsdag.
Banan | banan- & chokladglass | chokladsås | grädde
Italiensk maräng I hallon
Inkokt lingon- & ingefärspäron I After Eight-kräm | hemgjord vaniljglass