Meny

Assietter


VITLÖKSBRÖD 49

OLIVER 39

LÖJROMSDIPP 65

Löjrom I crème fraîche I rödlök I chips

OST X 2 55

Förrätter


LÖJROMSPIZZA 149

Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök

FRANSK LÖKSOPPA 110

Med Gruyèregratinerad toast

Harrysmenyn


FÖRRÄTT & VARMRÄTT 395 | VARMRÄTT & DESSERT 350 | TRERÄTTERS 445

Förrätt

LÖJROMSPIZZA

Crème fraîche I Västerbottenost I dill I rödlök

eller

FRANSK LÖKSOPPA

Med Gruyèregratinerad toast

Varmrätt

GRILLAD RYGGBIFF

Västerbottenostkryddad duchesse I sidfläsk | lök I rödvinssky

eller

HALSTRAD SKREITORSK

Hollandaise på brynt smör I sotad spetskål | tournerad potatis

Efterrätt

AFTER EIGHT-PÄRON 2.0

Inkokt lingon- & ingefärspäron I After Eight-kräm | hemgjord vaniljglass

eller

CITRONTARTLETTE

Italiensk maräng I hallon

Varmrätter


GRILLAD RYGGBIFF 299

Västerbottenostkryddad duchesse I sidfläsk lök I rödvinssky

HARRYS HAMBURGARE 195

Ölbräserad silverlök | majonnäs | cidervinägersenap | saltgurka | 2 x ost | friterade pommes

PASTA PAPARDELLE 225

Krämig pasta med oxfilé I gorgonzola I portabella

ROSASTEKT ANKBRÖST & CONFITERAT ANKLÅR 279

Brysselkål I äpple I valnötter I pommes Anna I apelsinsky

HALSTRAD SKREITORSK 289

Hollandaise på brynt smör I sotad spetskål | tournerad potatis

WIENERSCHNITZEL 225

Stekt potatis | rödvinssky | ärtor | kapris | ansjovis

ALLEMANSRÄTT 149

Serveras onsdag–torsdag.

Efterätter


BANANA SPLIT 69

Banan | banan- & chokladglass | chokladsås | grädde

CITRONTARTLETTE 69

Italiensk maräng I hallon

AFTER EIGHT-PÄRON 2.0 69

Inkokt lingon- & ingefärspäron I After Eight-kräm | hemgjord vaniljglass


BOKA BORD