Meny
Lunch

 

Varje dag 11.30-13,30 serverar vi tre olika rätter, dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.

Till lunchen ingår alltid nybakt bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och något hembakat till.

 

Lunch V50

 

Veckans VEG

Bakat ägg 63 grader

Rostade rotsaker, fetaost, nötter och spenat.

 

Dagens fisk

Bestämmer vi dag för dag vad vi serverar, allt för att få bästa tänkbara fisk.

 

Dagens husman

 

Måndag

Majskycklingbröst

Bakad rödlök, soltorkad tomat, rostad potatis och timjansky.

 

 

Tisdag

Mjukbakad Rapsgriskarré

Grönpepparsås, rostade rotfrukter och picklad rödlök.

 

 

Onsdag

Vildsvinsbiffar

Svampstuvning, rårörda lingon och potatispuré.

 

Torsdag

Oxbringa

Rotmos, sky, senap och pepparotscréme.

 

Fredag

Skomakarlåda

Stekt sidfläsk, gröna ärtor, potatispuré, skysås och persiljesmör.

BOKA BORD