Varje dag 11.30-13,30 serverar vi tre olika rätter, dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakt bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och något hembakat till.
Lunch V50
Veckans VEG
Bakat ägg 63 grader
Rostade rotsaker, fetaost, nötter och spenat.
Dagens fisk
Bestämmer vi dag för dag vad vi serverar, allt för att få bästa tänkbara fisk.
Dagens husman
Måndag
Majskycklingbröst
Bakad rödlök, soltorkad tomat, rostad potatis och timjansky.
Tisdag
Mjukbakad Rapsgriskarré
Grönpepparsås, rostade rotfrukter och picklad rödlök.
Onsdag
Vildsvinsbiffar
Svampstuvning, rårörda lingon och potatispuré.
Torsdag
Oxbringa
Rotmos, sky, senap och pepparotscréme.
Fredag
Skomakarlåda
Stekt sidfläsk, gröna ärtor, potatispuré, skysås och persiljesmör.