Meny

Smårätter


Vitlöksbröd 49

Toppade med riven parmesan. Serveras med aioli.

Marinerade oliver 59

Med smörstekt surdegsbröd.

Marinerade kycklingspett 108

Heta kycklingspett serveras med grönsaksstavar och ädelostcrème.

Chèvrecrème 72

Med honung, rostade pistagenötter och bröd.

Svenska ostar 119

Tre sorters ostar, hembakat knäckebröd och vår egen marmelad.

Charkbricka 127

100 g ryggbiff, salami, lufttorkad skinka, chèvrecrème, rostade valnötter och smörstekt surdegsbröd.

Plockkorg 99

Falafel, chicken nuggets och friterad avokado. Serveras med jalapeñodipp och aioli.

Förrätter


Steak tartar 129

Råbiff på kalv med rostade sesamfrön, 2 sorters lök, inlagd svamp och majonnäs smaksatt med ingefära och sesamolja

Svampsoppa 98

Serveras med parmesancrème och hembakat tryffelbröd.

Anka 144

Ankleverterrine på brioche, serveras med portvinskokta sultanrussin och palsternackschips.

Mellan- & pubrätter


Biffsallad 174

Sallad på ruccola, morötter, mango och salladslök. Toppad med ljummen Herefordbiff, cashewnötter och chili- & ingefärsdressing.

Asiatiska buns med kyckling 169

Långbakad pulled chicken med picklad rödlök, gurka, färsk koriander, rädisor och rökt chilimajonnäs.

Steak tartar HALV 129 HEL 189

Råbiff på kalv med rostade sesamfrön, två sorters lök, inlagd svamp och majonnäs smaksatt med ingefära och sesamolja. Hel serveras med country fries och majonnäs.

Falafel 162

På en raw food-sallad med blomkål, broccoli, spenat och silverlök. Serveras med tomatsalsa och rökt chilimajonnäs.

Harrys hamburgare 179

Med två sorters ost, bacon, bifftomater, picklad lök och silverlök. Serveras med saltgurka, country fries och rökt chilimajonnäs. Vegetariskt alternativ med halloumi.

BBQ-glaserade kamben 199

Serveras med coleslaw, aioli och country fries.

Bookmakertoast 172

Herefordbiff på smörstekt surdegsbröd med dijonsenap, sallad, pepparrot, äggula och palsternackschips. Serveras med country fries och bearnaisesås.

Moules frites 159

Klassiska vinkokta musslor i krämig sås, serveras med country fries och majonnäs. Då vi endast jobbar med färska musslor så kan vi inte alltid garantera tillgången.

Pasta med hängmörad ryggbiff 187

Serveras med krämig whiskysås, rökt fläsk, svamp, haricots verts, babyleafs och parmesancrème.

Biff Rydberg 199

En svensk klassiker med hängmörad ryggbiff, råstekt potatis, sherrybrässerad lök, äggula och dijon- & pepparrotscrème.

Huvudrätter


Torsk 225

Torskrygg serveras med potatispuré, handskalade räkor, pepparrot, hackat ägg och brynt smör.

Hjort 238

Hjortbog med ljummen sallad på höstens rotfrukter och svamp. Serveras med messmörssås, pommes Anna och friterad svartkål.

Fisk & skaldjursgryta 198

Saffransdoftande gryta, serveras med aioli och baguette.

Ryggbiff 257

Serveras med blomkålspuré, höstprimörer, dragonsky och smörbakad potatis & nötter.

Chèvre 159

Friterad chèvre med ugnsbakade grönsaker och potatis. Toppad med svensk honung, cashewnötter, parmesancrème och ruccola.

Desserter


Marängsviss för två 159

Med chokladbanan, maräng, vispad grädde, vaniljglass och karamellpopcorn. Barnsligt gott!

Chokladx5 89

Här har köket fria händer – det kan vara allt från chokladskum till chokladtårta, MEN alltid fem sorters choklad. Fråga din servis!

Friterad äppelpaj 75

Med karamelliserat äpple och hemgjord glass på vanilj, kardemumma och kanel.

Svenska ostar 119

Tre sorters ostar, hembakat knäckebröd och vår egen marmelad.

Smågodis 39


= Glutenfri = Laktosfri = Vegetarisk
BOKA BORD