Meny

Cocktails på Harrys!

Låt oss presentera några av våra favoriter! Givetvis har vi andra drinkar också, prata med personalen eller låt bartendern överraska dig!

Brandy Alexander

Denna klassiska drink är ett självklart val bland våra favoriter. En spännande smakblandning med Cognac och Chokladlikör i grädde tillsammans med en hint av färskriven muskotnöt... Mums!

Smällkaramell

En vintrig gäst på listan! För dig som likt oss uppskattar det lite sötare i livet med en touch av salted caramel!

Espresso Martini

Med rötter i det glada 80-talet sägs denna drink ha skapats när en nu världskänd modell kom fram i baren och önskade "something to wake me up and f**k me up". Oavsett om detta stämmer eller ej är denna fantastiska espresso-cocktail ett uppskattat världsfenomen idag.

Kokos Mojito

En spännande twist på den klassiska Mojiton, hos oss serverad med ett kokossockerlag och rostade kokosflingor - en riktig fullträff!

Lemon Curd

Svårt att bestämma om du är sugen på en drink eller en citronpaj? Låt oss presentera Lemon Curd - en fantastisk kombination av de två!

Harrys Sangria

Historien om Sangria går tillbaks till Romarriket men det stoppar inte oss från att presentera en Sangria med en modernare touch av ingefära och granatäpple!

Lite på Kanelen

En vintrig cocktail där whiskey, vanilj och kaffe får gifta sig under ett lätt gräddtäcke och lite kanel. 

Karamellsmäll

Alkoholfri! 

Vintrig gäst på listan med en söt touch av salted caramel!

Kokos Mosqito

Alkoholfri! 

Fräsch och syrlig med en hint av kokos, självklart toppad med lite rostade kokosflingor!

Alkofri Sangria

Alkoholfri! 

Med spännande smak av ingefära och granatäpple är denna alkoholfria Sangria lika bra som drink innan maten, efter maten eller istället för maten!

BOKA BORD