Meny

Skridskor på Harrys

Måndag den 18:e till fredag den 22:a februari skapar vi en helt unik möjlighet att åka skridskor i nattklubben på Harrys i Linköping. Som första restaurang och nattklubb i Sverige (världen?) vill vi under trevliga förutsättningar ge alla chansen att prova på skridskor, utan det krångel med kläder och utrustning som en utomhusisbana kräver. Med en kompakt prova-på-bana i vår varma och sköna nattklubb kan man njuta av sportlovet, låna skridskor och testa sina kunskaper i skönt inomhusklimat, gärna i samband med en vällagad lunch eller middag i vår restaurang. All skridskoåkning sker i mån av plats.

Musikquiz

Tävling i Musikquiz tillsammans med vår stjärna Sebbe. Ingen avgift för att delta, endast chans att vinna fina priser varje vecka. Välkommen in på ett fartfyllt Musikquiz med start 19:00. Ska du äta så är du välkommen att boka bord via Harrys.se eller 013-133390.

Barn äter gratis

Alla barn äter gratis hela våren hos oss! Erbjudandet gäller för ett barn per vuxen som äter en varmrätt från vår meny. Gäller för barn upp till 12 år som äter från vår barnmeny. Varmt välkomna

Schnitzeltorsdag

Vi älskar Schnitzel! Varje Torsdag på Harrys erbjuder vi en fantastisk Kalvschnitzel för endast 139kr!

Afterwork


Avrunda veckan med en härlig afterwork på Harrys. 
20% lägre priser på samtligt mellan 16:00 - 19:00!

Säkra ditt sällskaps sittplatser redan idag genom att boka via 013-133390 eller via Harrys.se. Välkommen

Limousine

Kung i baren? Åk som en, och kom förbi kön!

Boka på 0736895262

BOKA BORD