Meny

Händer på Harrys

Covid-19

Kära Harrys-gäster,

Med anledning av de regionala skärpta allmänna råden vill vi förtydliga att vi nu liksom under hela pandemin följer de råd, riktlinjer och restriktioner som regeringen tillsammans med Folkhälsomyndigheten tar fram. Du som gäst är det viktigaste för oss och det är av yttersta vikt att du känner dig trygg vid ditt besök hos oss på Harrys. Vi har minst en meters avstånd mellan borden, endast bordsservering och handsprit finns alltid att tillgå.

Vi har tillfälligt valt att stänga restaurangen med anledning av rådande omständigheter och de lokala allmänna råden. Vi hoppas kunna öppna som vanligt snart igen!

/Vännerna på Harrys

Dröm-Efterrätten?

Tisdagar

Varje tisdag bjuder vi dig som ätit en varmrätt på denna fantastiska efterrätt från köket!

Boka bord direkt här på hemsidan eller ring oss på 013-13 33 90

MusikQuiz!

Onsdagar från kl 19:00

Linköpings krispigaste Musikquiz går av stapeln hos oss varje Onsdag med Quizmaster Sebastian! Tävla i lag om 4personer i denna härliga musikaliska quiz!

OBS! Begränsat antal platser under Covid-19 restriktionerna och även vanligtvis är det ofta fullbokat. Så boka bord i tid! Vi tar endast bordsbokning för ätande gäster.

Fredagar på Harrys!

Fredagar 16-18,30

Vi firar in helgen på bästa sätt med en afterwork på Harrys vis. Extra bra priser på flera Harrysklassiker, såväl mat som dryck!

Boka bord direkt här på hemsidan eller ring oss på 013-133390

Shoppinglunch!

Lördagar 13-17

Shoppat och behöver en paus? Välkommen in till oss för en bit mat och dryck innan kvällen börjar!

Boka bord direkt här på hemsidan eller ring oss på 013-133390

BOKA BORD