Meny

Förrätt


Charkplanka 145

Lufttorkad skinka, grillad chorizo, marinerade oliver och kökets val av ost och tillbehör. Serveras med bröd.

Toast Skagen 119

Handskalade räkor, dill, rödlök, citron och löjrom. Serveras på stekt toast.

Vitlöksbröd 49

Smaksatt med vitlök och örter som serveras med aioli.

Matvetesallad 79

Med ruccola, rostade betor och rödlök. Serveras med chèvrekräm och solrosfrön.

Soppa 98

Vår härliga soppa med lax, sej och musslor som har smak av hummer, basilika och chili. Serveras med surdegsbröd, aioli och toppas med handskalade räkor.

Huvudrätt


Hjortfärsbiff 229

Med potatis- och tryffelpuré, sallad på kål, kantareller och sidfläsk, serveras med rödvinssås.

Harrys hamburgare ENKEL 189 | DUBBEL 229

Med rökt chilimajonnäs, picklad rödlök bacon och två sorters ost. Serveras med kryddpommes och saltgurka. Vegetariskt alternativ med halloumi.

Oxfilépasta 189

Säsongens primörer och pasta som slungas i krämig sås med smak av tre sorters peppar och chili. Toppas med parmigiano reggiano och balsamvinäger.

Kökets burgare ENKEL 229 | DUBBEL 269

Härligt höstig burgare med blåmögelost, karamelliserad lök, syrad lök och tryffelmajjonäs. Serveras med sötpotatispommes.

Fisk- & skaldjurssoppa 189

Vår härliga soppa med lax, sej och musslor som har smak av hummer, basilika och chili. Serveras med bröd, aioli och toppas med handskalade räkor.

Röding 229

Serveras med matvete, ruccola, primörer och chèvrekräm.

Kalvköttbullar 189

Stora kalvköttbullar serveras med pressgurka, gräddsås, lingon samt västerbottenstuvade makaroner.

Betsallad 179

Serveras med matvete, kikärtor, bakad rödlök och rucola. Toppas med pinjenötter och pesto.

Grillmeny


Oxfilé 100 G 145 | 200 G 280 | 300 G 395 | 400 G 495

Svenskt kött.

Entrecôte 200 G 175 | 400 G 335 | 600 G 449

Svenskt kött.

Ribs 500 G 145 | 1000 G 280 | 1 500 G 415

Kockens val


Trerättersmeny 399

Vitlöksbröd

Smaksatt med vitlök och örter som serveras med aioli.

Oxfilé 200g

Med skin on fries, lökringar samt bearnaisesås.

Crème brûlée

Smaksatt med äkta vanilj. Serveras med färska bär.

Tillbehör, snacks och såser


Primörer | Gratäng | Halloumi side | Potatispuré 35

Ölpanerade lökringar | Mozzarellasticks | Chili cheese 27

Potatis- & tryffelpuré 45

Västerbottenstuvade makaroner 40

Skin on fries | Kryddstrips LITEN 35 | STOR 52

Sötpotatispommes LITEN 40 | STOR 57

Chilimajonnäs | Aioli LITEN 16 | STOR 26

Tryffelmajonnäs | Bearnaise LITEN 20 | STOR 29

Vitlökssmör | Pepparsås | Rödvinssås 29

Dessert


Marängsviss ENKEL 89 | DUBBEL 169

Vår härliga marängsviss med extra allt. Serveras med vaniljglass, chokladmaräng, chokladdoppad banan och chokladsås.

Crème brûlée 69

Smaksatt med äkta vanilj. Serveras med färska bär.

Valnötspaj 89

Serveras med vaniljglass och salt kolasås.

Nutellatail 54

Rockyroadglass, nutellamousse, chokladsås och nötkross.

Daimtail 54

Gräddglass, Daimkross och maräng med smak av hasselnötter.

Barnmeny


Hamburgare

Serveras med kryddpommes.

Pasta bolognese

Chicken nuggets

Serveras med kryddpommes.

Kalvköttbullar

Serveras med husets tillbehör.

Plättar

Serveras med sylt & grädde.

Glass

Kulglass från Lejonet & Björnen – fråga personalen vilka smaker och tillbehör som finns.


= Glutenfri = Laktosfri
BOKA BORD