Meny

Förrätter


VITLÖKSBRÖD 59

Ugnsrostad ciabatta med vitlök & persilja. Serveras med aioli.

Förrätt


TOAST SKAGEN 125

Röra på handskalade räkor, rödlök, majonnäs & dill. Serveras på smörstekt toast med syrad rödlök.

GETOSTTOAST 85

Gratineras med fikon och honung. Serveras på salladbädd med päron och gulbeta som slungats i champagnevinaigrett och toppas med saltrostade valnötter.

Varmrätter


GRILLAD OXFILÉ 305

På en bädd av gräddig savoykål, toppas med en kraftig rödvinsreduktion och smörstekta kantareller. Serveras med en potatisterrin smaksatt med västerbottenost.

BAKAD TORSKRYGG 245

Med ett citron- och dillsmör, ugnsbakade blomkåls- buketter och krämig potatispuré toppas med friterad kål.

HARRYS HAMBURGARE Enkel 195 | Dubbel 239

Med senapsmajonnäs, saltgurka, 2 x ost, karamelliserad lök och friterade pommes. Vegetariskt alternativ: Halloumi- och portabelloburgare

RYGGBIFF 289

Grillas efter ert önskemål, kommer med gratinerad tomat, friterad potatis slungad med parmesan och babyspenat, rödvinsreduktion samt bearnaisesås .

KALVKÖTTBULLAR 199

Med gräddsås och potatispuré. Serveras med pressgurka och rårörda lingon.

FISK & SKALDJURSGRYTA 255

Torsk, musslor och räkor i en krämig skaldjurssås tillsammans med semitorkade tomater och potatis. Toppas med fänkålscrudité och serveras med vitlöksbröd.

LINGUINE AL FUNGHI 189

Linguinepasta i en krämig vitvinssås på havregrädde med zucchini, portabello, champinjoner och kantareller. Slungas med babyspenat och toppas med friterade rotfrukter och rostade pinjenötter. Kan fås med parmesan. Lägg till kyckling till pastan för 30 kr.

GRILLADE KAMBEN 209

Marinerade med våra egna kryddor och såser. Serveras med sallad och pommes frites.

Tillbehör


DIPP 20

Välj mellan: aioli, chilimajonnäs & bearnaisesås.

POMMES FRITES Liten 20 | Stor 40

Liten eller stor skål av våra skin on fries.

SÖTPOTATISFRIES 55

Serveras med chilimajonnäs.

LÖKRINGAR 25

Fem stycken friterade lökringar.

Efterrätter


BANANA SPLIT 79

Karamelliserad banan, banan- & chokladglass från Lejonet & björnen, vispgrädde och chokladsås.

FRANSK CHOKLADKAKA 79

Krämig och kraftig chokladkaka. Serveras med hallonkompott och vispgrädde.

BAKAT ÄPPLE 65

Svenska Ingrid Marie äpplen karamellbakas och serveras med en brynt smörkräm samt ett crumble på havre och vete.


BOKA BORD