Julinspirerad trerättersmeny
Förrätt
Ägg royale på hembakad kavring toppas med Branteviks sill
Varmrätt
Kardemumma rubbad majsanka serveras med syrlig rödkål, kanelkonfiterad potatis och skysås smaksatt med glögg
Dessert
Crème Catalana serveras med kanel inkokt apelsin
Julinspirerad vegetarisk trerättersmeny
Förrätt
Ägg royale på hembakad kavring toppas med svill
Varmrätt
Kardemumma rubbad rotselleri serveras med syrlig rödkål, kanel confiterad potatis och vegetarisk skysås smaksatt med glögg
Dessert
Crème Catalana serveras med kanel inkokt apelsin
Förrätt
Tarte flambee med blåmögelost, fikon, rostad mandel & glaze på balsamvinäger
Varmrätt
Glaserad anka med smak av stjärnanis & långpeppar med smörbrynt äpple, karamelliserad rödkål, puré på palsternacka, kryddig citrussky & pommes anna
Efterrätt
Mörk choklad creme brulée med inkokt kryddig apelsin