Meny

Julmeny - Serveras från 24 november

Julinspirerad trerättersmeny

Förrätt
Ägg royale på hembakad kavring toppas med Branteviks sill

Varmrätt
Kardemumma rubbad majsanka serveras med syrlig rödkål, kanelkonfiterad potatis och skysås smaksatt med glögg

Dessert
Crème Catalana serveras med kanel inkokt apelsin


Julinspirerad vegetarisk trerättersmeny

Förrätt
Ägg royale på hembakad kavring toppas med svill

Varmrätt
Kardemumma rubbad rotselleri serveras med syrlig rödkål, kanel confiterad potatis och vegetarisk skysås smaksatt med glögg

Dessert
Crème Catalana serveras med kanel inkokt apelsin

Julmeny

Förrätt
Tarte flambee med blåmögelost, fikon, rostad mandel & glaze på balsamvinäger

Varmrätt
Glaserad anka med smak av stjärnanis & långpeppar med smörbrynt äpple, karamelliserad rödkål, puré på palsternacka, kryddig citrussky & pommes anna

Efterrätt
Mörk choklad creme brulée med inkokt kryddig apelsin

BOKA BORD