Måndag
Kött: Örtbakad kyckling med rostade rotfrukter, potatis och dragonsås.
Fisk: Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.
Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.
Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.
Tisdag
Kött: Krämig fläskfilégryta med soltorkade tomater, vitlök, chili och timjan. Serveras med ris.
Fisk: Ugnstekt fångst med brynt sojasmör och rostade hasselnötter. Serveras med rostad blomkål och potatispuré.
Onsdag
SHOPPINGLUNCH 11.30-15.00 149:-Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakade tomater och krossad friterad potatis.
Torsdag Kött: Kalvköttbullar serveras med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
Fisk: Pocherad fisk med kokt potatis, primörer och Sandefjordsås.
Fredag
Kött: Krispig kycklingburgare med rökig chilimajonnäs, färska grönsaker, bacon och klyftpotatis.