Meny
Lunchmeny v.18

Måndag

Kött: Örtbakad kyckling med rostade rotfrukter, potatis och dragonsås.

Fisk: Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

Tisdag

Kött: Krämig fläskfilégryta med soltorkade tomater, vitlök, chili och timjan. Serveras med ris.

Fisk: Ugnstekt fångst med brynt sojasmör och rostade hasselnötter. Serveras med rostad blomkål och potatispuré.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

Onsdag

SHOPPINGLUNCH 11.30-15.00 149:-
Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakade tomater och krossad friterad potatis.

Torsdag

Kött: Kalvköttbullar serveras med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.

Fisk: Pocherad fisk med kokt potatis, primörer och Sandefjordsås.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.



Fredag 

Kött: Krispig kycklingburgare med rökig chilimajonnäs, färska grönsaker, bacon och klyftpotatis.

Fisk: Pocherad fisk med kokt potatis, primörer och Sandefjordsås.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

 

 

BOKA BORD