Meny
Harrys tillbaka i Falun – denna gång med hjälp av faluborna själva

När Harrys för snart tio år sen tvingades flytta från Falun var verksamheten ett välkommet och omtyckt inslag bland faluborna. Efter årsskiftet flyttar Harrys äntligen tillbaka till kopparstaden och blir återigen ett positivt tillskott i det lokala restaurangutbudet.

– Allt känns rätt med Falun. Den fantastiska lokalen, staden och de nya krögarna. Jason Tummings och Ferdinand Seton är båda två starka aktörer med lång erfarenhet inom restaurangbranschen som kommer att göra ett grymt jobb med att erbjuda Falun ett genuint mat- och underhållningskoncept. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en bra produkt i ett bra läge och ser fram emot öppningen i vår, säger Niclas Möller, VD på Harrys.

Harrys var i slutet av 00-talet Faluns största restaurang och nattklubb. När Harrys nu intar staden för en andra gång gör man det i Swedbanks gamla banklokaler på Åsgatan 25, där krögarduon redan driver den populära nattklubben Etage på översta våningen. Tanken är att erbjuda allt under ett och samma tak, och genom investeringsformen Crowdlending vill man samarbeta med faluborna själva.

– Crowdlending innebär att man samarbetar med ett företag genom att låna ut valfri summa till ett projekt. På så vis kan man vara med och bidra till stadens tillväxt, samtidigt som man själv får avkastning. Det betyder att vi kan skapa en ekonomisk win-win relation med faluborna där vi tillsammans gör något gott för staden, säger Jason Tummings, krögare och en av initiativtagarna på Harrys Falun.

Inredningen tar som alltid avstamp i kedjans historia och gästerna möts av ett moderniserat koncept där man bevarat den varma, familjära känslan. Här erbjuds gästerna en genuin, folklig krog med möjlighet att njuta av vällagad mat, underhållning och gott sällskap. Det kommer bland annat att erbjudas temakvällar med liveband, trubadurer och musikquiz. Fredagar och lördagar ordnas nattklubb med dj.

För mer information, kontakta Niclas Möller, VD Harrys Pubar AB, tel 070-8608282 eller Jason Tummings, krögare Harrys Falun, tel 073-4030465.