Meny
Harrys blir Eslövs nya samlingspunkt

Nu står det klart att restaurangkedjan Harrys öppnar i Eslöv lagom till jul. Närmare bestämt den 20:e december. Harrys kommer att bli en del av de satsningar som görs på och runt omkring torget. Äntligen får Eslövsborna något som efterfrågats länge, en folklig krog med vällagad mat och supertrevlig stämning.

Burim Seferi och hans sambo Sabina Ljungdell driver idag restaurang i Eslöv och har under en tid letat efter ett koncept med starkt varumärke som kan ta restaurang- och nöjeslivet i Eslöv till nya höjder.

–Vi fastnade för Harrys som med sitt nya uppdaterade koncept kommer att modernisera restaurangutbudet i Eslöv och helt enkelt göra det roligare att gå ut. Harrys är en restaurangkedja för folket, ett ställe som vi hoppas att alla kommer gilla, säger Burim Seferi, krögare på Harrys i Eslöv.

Inredningentarsomalltidavstampikedjanshistoriaochgästernamötsavettmoderniseratkonceptdärmanbevaratdenvarma, familjärakänslan. Härerbjudsgästernaengenuin, folkligkrogmedmöjlighetattnjutaavvällagadmat, underhållningochgottsällskap. Detkommerblandannatatterbjudastemakvällarmedliveband, trubadurerochmusikquiz. På fredagar och lördagar kommer man ha öppet lite längre för alla som vill fortsätta att umgås och ha skoj.

–När vi söker efter nya etableringar söker vi efter rätt läge i kombination med rätt krögare. Nu är vi så klart väldigt stolta över att kunna presentera en fin satsning med ett starkt koncept i Eslöv. Harrys ska bli det självklara valet när man vill gå ut och äta, umgås och ha skoj. Att det är Burim och Sabina som tillsammans med sin personal ska göra jobbet känns helt naturligt, säger Niclas Möller, VD på Harrys.

Den nya restaurangen öppnar på Stora torg 17 där paret tidigare drivit Restaurang Grappa. Nu pågår renoveringen av lokalen för fullt. Planerat öppningsdatum är 20:e december. Restaurangen kommer att ha 75 sittplatser och nästa sommar satsar de nya krögarna på en stor och fin uteservering.

–­­Jag och Sabina bor och arbetar i Eslöv och känner väldigt starkt för den satsning som vi nu gör tillsammans med Harrys, avslutar Burim Seferi.

Förmerinformation, kontaktaNiclasMöller, VDHarrysPubarAB, tel. 0708- 60 82 82, Gustav Löfving, Franchise- och Marknadschef, tel. 0707-55 90 77 ellerBurim Seferi, krögareHarrysEslöv, tel. 0709-94 69 99.