Meny
Harrys på Ågatan slår upp dörrarna igen – med ny krögare och matupplevelsen i fokus

Med en uppfräschad, ljusare och mer inbjudande atmosfär och köket i fokus välkomnar vi krögaren Magnus Holmberg till nya Harrys i Linköping. Den uppdaterade restaurangen som är ett Brasseri öppnar dörrarna igen under andra hälften av september och personalen står redo.

– Vi har en stark övertygelse om att Harrys i Linköping kan bli en efterlängtad nyhet för alla som uppskattar och värnar om god mat och dryck. Vi har nyligen anställt en köksmästare som känns väldigt rätt på alla vis. Tillsammans med erfaren personal med gedigen kunskap inom mat, dryck och servering ska vi göra allt för att ett besök hos Harrys blir en fantastisk upplevelse, säger Magnus Holmberg.

-Vi börjar med att starta upp restaurangen och den så högt uppskattade Musik Quizen. Vi planerar sedan för fullt för att alltid vara aktuella och ha spännande upplevelser att erbjuda våra gäster så snart rådande omständigheter i världen tillåter.

”Gästen och personalen är mina viktigaste tillgångar”

Magnus Holmbergs vision går hand i hand med Harryskedjans centrala utveckling mot att vara ett Brasseri med svenska rötter. Att han förstår kedjans betydelse såväl i krogsverige som i Linköping, faller sig naturligt. Redan 2005 drev han Harrys i Vimmerby under några år. Därefter tog han klivet bort från restaurangbranschen och har under de senaste åren främst arbetat inom PR och event i Stockholm – dock alltid med ett gott öga till sin forna bransch. Nu är han tillbaka i Harrysfamiljen med en tydlig plan och med insikten om att alltid ha människan i fokus.

– Gästen och personalen är mina viktigaste tillgångar som krögare. Allt vi gör bygger på en gemenskap, därför kommer vi lägga stort fokus på att personalen får utrymme att växa och vara med och bidra till att skapa en matkrog värd att besöka, inte bara en gång utan flera, säger Magnus Holmberg och fortsätter.
– Personalen är våra ambassadörer och ansiktet utåt, de har den lokala förankringen och det är de som ger gästen en extra guldkant under sin vistelse hos oss. Det förtroendet vill vi bygga och stärka redan innan gästen kommer.

Ett positivt flow inom Harrys

Helena Ahldén, VD på Harrys, är både förväntansfull och nöjd över den utveckling som Harrys i Linköping tar med Magnus Holmberg vid rodret.

– Magnus är helt rätt person för att ta Harrys i Linköping till nästa nivå och jag känner stort förtroende för hur han vill ta sig an och utveckla vårt koncept. Det är en märklig tid, inte minst för vår bransch, och jag är jätteglad att Magnus har modet att satsa. Sett till omständigheterna har vi ett positivt flow inom Harrys med flera nyetableringar och nya franchisetagare under sommaren, bland annat i Eksjö, Uppsala, Ystad och Varberg. Det finns en stark efterfrågan och en nyfikenhet om att få ingå i Harrysfamiljen. Mitt i en pandemi är det ett gott kvitto för oss, säger Helena Ahldén.

För mer information, kontakta Helena Ahldén, VD på Harrys Pubar AB, tel. 0733-98 35 56 eller Magnus Holmberg, krögare Harrys Linköping, tel. 0706-36 62 62.