Meny
Lunchmeny v.10

Måndag

Kött: Ört & vitlökstekt fläskytterfilé med rotfrukter och pepparsås.

Fisk: Fisk & Skaldjurssoppa - Gräddig soppa med smak av basilika & chili, säsongens fisk, räkor, musslor och potatis.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

Tisdag

Kött: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

Fisk: Pankobakad fångst, serveras med skagenröra, syrad rödlök och potatispuré.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

Onsdag

Kött: Gratinerad kyckling med bacon och mozarella, serveras med potatispuré och bakade tomater.

Fisk: Pankobakad fångst, serveras med skagenröra, syrad rödlök och potatispuré.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

Torsdag

Kött: Kalvköttbullar serveras med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.

Fisk: Pocherad fisk med kokt potatis, primörer och Sandefjordssås.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.



Fredag 

Kött: Krispig kycklingburgare med rökig chilimajonnäs, färska grönsaker, bacon och klyftpotatis.

Fisk: Pocherad fisk med kokt potatis, primörer och Sandefjordssås.

Vegetariskt: Smashburgare. Rökig chilimajonnäs, avokado, picklad rödlök, cheddar och pommes.

Alltid under lunchen: Harrys Hamburgare, Grekisk Pannoumisallad, Skaldjurspasta.

 

 

BOKA BORD