Meny
Lunch

Vecka 39

Måndag
Citron- & vitlöksrostad kyckling med morot, broccoli, dragonsås & rostad potatis - M

Tisdag
Ångad sej med skagenröra, syrlig fänkål, skirat smör & potatispuré – M/Ä

Onsdag
Krispig kotlett med svål med karamelliserad kryddig rödkål, brysselkål, äpplesky & sockerostad potatis

Torsdag
Rödvinsbrässerat högrev med rökt fläsk, syltlök, champinjon, rödvinssås & kokt färskpotatis

Fredag
Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör & potatispuré – M/G/Ä

Veckans vegetariska
Kikärtsbiff med grillad zucchini, auberginekräm, kryddig tomatsås & friterad potatis

 


Vecka 40

Måndag
Rimmat fläsklägg med rotmos, pepparrotssås och kokt färskpotatis - M

Tisdag
Skinnstekt lax med mangold, vitlök, soja brynt smör & örtslungad potatis - M

Onsdag
Biff Lindström med saltgurka, rostad morot, rödvinssås & rostad potatis 

Torsdag
Kåldolme med rårörda lingon, pressgurka, gräddsky & kokt potatis - M

Fredag
Nattbakad biff med rostad tomat, Sauce Bearnaise & klyftpotatis - M

Veckans vegetariska
”Palak paneer” med tomat, halloumi & ris - M

 

 

BOKA BORD